Direct contact? Bel: 0546 - 491297

Elektronische storingen

Hulp bij storingen

De auto’s van nu zijn uitgerust met enorm veel elektronica en computers. Zowel onder de motorkap als in het interieur is volop ingewikkelde elektronica geïntegreerd. Dit betekent voor u als autobestuurder goede comfort en veiligheid. Helaas is deze elektronica storingsgevoelig en leidt dit soms tot storingen of problemen die niet altijd eenvoudig te verhelpen zijn. Wij beschikken over de juiste kennis en uitleesapparatuur voor het stellen van een diagnose.

Meer informatie

 1. Sterk in elk merk

  Voor het oplossen van onverwachte elektronische storingen en problemen in uw auto bent u bij Autoservice Letteboer aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht zonder afspraak om uw personen- of bedrijfsauto uit te laten lezen en uw probleem te laten verhelpen. Dit geldt voor alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.

 2. Wat is het probleem?

  Wij zijn uitgerust met moderne apparatuur voor het bepalen van de juiste diagnose bij elektronische storingen aan de auto’s van nu. Hiermee stellen wij ingewikkelde storingen snel en nauwkeurig vast. Dit heeft voor u als voordeel dat de kosten beperkt blijven. Uiteraard zijn wij met onze ervaring, vakkennis en gereedschappen in staat een defect aan de elektronica in uw auto snel en goed te verhelpen.

 3. Elektronica uitlezen?

  Brengt u uw personenauto of bedrijfswagen bij ons voor een grote of kleine onderhoudsbeurt? Als u dat wilt is het mogelijk gelijktijdig uw elektronica te laten uitlezen en resetten. Een service waarmee u het ontstaan van elektronische storingen in de toekomst beperkt.

 4. Elektronica in autosleutels

  Auto’s zijn tegenwoordig vaak uitgerust met een sleutel voorzien van elektronica. Heeft u problemen met uw autosleutel of een nieuwe of extra sleutel nodig? Ook voor het ‘inleren en inlezen’ van uw autosleutel beschikt Autoservice Letteboer over de juiste technische kennis en mogelijkheden.

 5. Problemen met lpg-installaties

  Steeds meer mensen rijden een auto op gas/lpg. Vooral mensen die veel op de weg zijn levert dit vaak een aanzienlijke besparing op. Autoservice Letteboer heeft auto’s met diverse lpg-installaties in onderhoud. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met autogas en lossen we in de meeste gevallen een probleem met een lpg-installatie snel op. Ook de installatie van lpg in uw auto kunnen wij voor u verzorgen.

Hulp of advies nodig?

Bel ons voor vragen over elektronische storingen of over een lpg-installatie. Of kom vrijblijvend langs. Wij adviseren en helpen u graag!

Aanhanger service

Veilig (weer) op weg? Dat kan met onze snelle servicedienst voor aanhangwagens, caravans en campers.

autoservice-letteboer-aanhanger

Autoservice Letteboer

Onze service gaat ver. Wij gaan gericht voor u op zoek en bemiddelen bij de aankoop.

Onze service en kwaliteit staan buiten kijf. Net als de persoonlijke behandeling en Twentse sfeer.

Schade, een storing of probleem met uw auto? Wij staan klaar voor onze klanten. Altijd, 24/7.

logo's-footer