Direct contact? Bel: 0546 - 491297

Autoschadeherstel

Snel en adequaat weer op weg

Kleine of grote schade? Een deuk, kras of ruitschade? Schade aan uw auto is altijd vervelend. Autoservice Letteboer in Harbrinkhoek weet dat uw mobiliteit vaak prioriteit heeft. Daarom helpen wij u graag weer snel en adequaat op weg. Wij beschikken over een richtbank en meer speciaal gereedschap om uw auto in no-time weer 100% te herstellen. Een leenauto nodig? Ook geen probleem bij Autoservice Letteboer. U krijgt altijd de service die u verwacht.

Meer informatie

 1. Bepaal zelf wie uw schade herstelt

  Bij autoschadeherstel werken we onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Dit heeft alleen maar voordelen voor u. Laat de verzekeringsmaatschappij niet bepalen waar u de schade laat herstellen. Dit kunt u prima zelf. Uiteraard bent u gegarandeerd van vakkundige reparatie en schadeherstel onder de condities zoals door verzekeraars bepaalt is. In de meeste gevallen nemen wij het bedrag van uw eigen risico voor onze rekening. Neem in geval van autoschadeherstel tijdig contact met ons op voor een goed advies en deskundige hulp.

 2. Ook voor autoruitschade

  Hebt u schade aan uw autoruit? Autoservice Letteboer verzorgt voor u ook alle ruitreparaties op vakkundige wijze. Bij een All Risk autoverzekering, ook wel WA + volledig casco genoemd, is ruitbreuk schade in de polis opgenomen. Dit betekent dat u de ruitreparatie volledig vergoed krijgt.

 3. Garagebedrijven opgelet

  Ook voor collega garagebedrijven herstellen wij de meest uiteenlopende kleine en grote schades. Besteed uw opdracht aan ons uit, zodat u al uw klanten ook bij autoschadeherstel snel en goed van dienst bent. Van goede service en kwaliteit bent u verzekerd!

 4. Meld uw schade!

  Bij Autoservice Letteboer heerst een gemoedelijke sfeer en de lijnen zijn kort. Goede service, kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact vinden wij belangrijk.
  Wat kunnen wij voor u herstellen? Wij horen het graag. Neem contact met ons op!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Pech of schade? Voor spoedgevallen buiten werktijden belt u met 06 – 21108115.

Occasions

Op zoek naar een auto die bij u past? Wij helpen u op weg. Neem contact met ons op of bekijk onze beschikbare occasions.

GolfR-16

Autoservice Letteboer

Onze service gaat ver. Wij gaan gericht voor u op zoek en bemiddelen bij de aankoop.

Onze service en kwaliteit staan buiten kijf. Net als de persoonlijke behandeling en Twentse sfeer.

Schade, een storing of probleem met uw auto? Wij staan klaar voor onze klanten. Altijd, 24/7.

logo's-footer