Direct contact? Bel: 0546 - 491297

Aanhanger, Caravan en Camper service

Onderhoud en reparatie aan uw aanhanger

Naast reparatie en onderhoud van auto’s verlenen wij uiteenlopende en snelle service op het gebied van aanhangwagens en caravans. In onze werkplaats verrichten wij onderhoud en herstellen wij problemen met de verlichting. Ook voeren wij laswerkzaamheden aan uw aanhanger uit, evenals reparaties aan het remsysteem. Voor al deze werkzaamheden op het gebied van aanhanger service hebben wij diverse onderdelen op voorraad.

Meer informatie

 1. Wat houdt ons onderhoud in?

  Bij het onderhoud van uw aanhanger controleren we alle lopende delen, de trekinrichting en de remmen. Ook inspecteren we de verlichting en de opbouw. Zo nodig smeren en reinigen we de diverse onderdelen. Eventueel bijkomende reparaties voeren we altijd pas uit na overleg met u. Het belangrijkste vinden wij dat u aanhangwagen helemaal in orde is en veilig de weg op kan.

 2. Jaarlijkse onderhoudsbeurt

  Wij adviseren u om jaarlijks een onderhoudsbeurt bij uw aanhangwagen uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige aanhangwagen de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt of andere aanhanger service kunt u een afspraak bij ons maken. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op. Zo voorkomt u dat ze uitgroeien tot grote problemen die veel meer geld kosten.

 3. Caravan of camper

  Bovengenoemde werkzaamheden voert Autoservice Letteboer ook uit aan uw caravan of camper.

 4. Verlichting

  De verlichting van een aanhanger, caravan of camper moet altijd in orde zijn. Uiteraard moet u voldoen aan de wettelijke regelgeving, maar belangrijker nog is uw eigen veiligheid en die van de medeweggebruikers. De verlichting van uw aanhanger, caravan of camper is bij ons in goede handen. Uiteraard kunnen we voor u ook vakkundig het verplichte mistachterlicht monteren.

 5. Leenbalk verlichting

  Mocht u onverwacht geen goed werkende verlichting hebben aan u aanhangwagen, caravan of camper, kom dan naar onze garage. Met onze leenbalk verlichting kunt u met een gerust hart de weg op. Op een later moment brengt u ons uw aanhangwagen, caravan of camper, zodat wij de verlichting voor u kunnen herstellen.

 6. Verhuur

  U heeft een aanhanger nodig, maar beschikt hier zelf niet over? Bij ons kunt u ook terecht voor de verhuur van aanhangwagens.

Aanhanger nodig? Laat het horen!

Onze aanhanger service ik een belangrijk onderdeel van ons werk. Uw aanhanger, caravan of camper laten onderhouden of repareren? Op zoek naar aanhanger voor een specifieke klus? We horen het graag!

Autoschadeherstel

Schade aan uw auto of ruit? Wij helpen u altijd snel en adequaat. Onafhankelijk van uw verzekering.

autoservice-letteboer-schade

Autoservice Letteboer

Onze service gaat ver. Wij gaan gericht voor u op zoek en bemiddelen bij de aankoop.

Onze service en kwaliteit staan buiten kijf. Net als de persoonlijke behandeling en Twentse sfeer.

Schade, een storing of probleem met uw auto? Wij staan klaar voor onze klanten. Altijd, 24/7.

logo's-footer